25 Eylül 2020

1. Projenin Adı:  Sarıkamış Gezi Programı
  2. Projenin Yeri: Kars Sarıkamış

Proje Başlama ve Bitiş:  05.01.2020-05.01.2020 Saat 06.00 – 20.00

1. Uygulayıcı Kuruluş veya Firma: Yusufeli Belediye Başkanlığı.-Yusufeli Gençlik Spor Müdürlüğü – Yusufeli Belediye Gençlik Meclisi
  2. Projenin Kısa Tanıtımı:

Yusufeli Belediyesi, Yusufeli İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Yusufeli Belediye Gençlik Meclisi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde ‘’Gençlik Şüheda’nın İzinde’’ programına katılarak ilçemiz gençlerine milli bilinç ve milli şuur oluşturmayı amaçlamaktadır.

1. Projenin Kısa ve Uzun Vadeli Amaçları:

Kısa Vadeli Amaç:

Yusufelili gençlerimizi ilçemiz dışında farklı bir soysal aktivite ile buluşturmak. Milli bilinçlerini ecdadın ne şartlarda vatana hizmet ettiklerini yerinde göstermek.

Uzun Vadeli Amaç:

Gençlerimizin milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek. Vatanın ne şartlarda savunulduğu bilincini aşılamak.

1. Projenin Gerekçesi:

Toplumda kaybolmaya yüz tutmuş milli bilinç şuurunu tekrardan canlandırmak.

1. Hedeflenen Kitleler:

Hedeflenen kitle Yusufelili gençlerimiz

07 -Maliyet Dökümü:

1-ULAŞIM MALİYETİ

2- YEME İÇME MALİYETİ

3-AFİŞ VE PANKART MALİYETİ

4 –ATKI VE BERE MALİYETİ

TOPLAM MALİYET:  10.000,0 TL

1. - Faaliyet ve Çıktılar:

Proje Yusufeli Belediye başkanlığı ve Belediye Gençlik Meclisi tarafından geliştirildi.

1. - Girdiler:

Yusufeli Kaymakamlığı- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-Yusufeli Belediye Başkanlığı-Yusufeli İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü

1. - İzleme ve Değerlendirme:

5 Ocak 2020 tarihinde toplu şekilde hareket edilerek gün içerisinde geri dönüş yapılacak.