15 Temmuz 2018
YUSUFELİ TIRMANIYOR

13 Nisan 2018 159

Yusufeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’i ziyaret etti.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Minikler ve Küçükler Lider Türkiye Şampiyonası’na katılan Yusufeli Dağcılıık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları; Önder DAĞCI, Emirhan GENÇ, Dursun DALKILIÇ, Yasin DEMİRAY, Anıl BÜLBÜL, Ahmet TAŞÇI, Enes Kaan KORUK ve Demir KİBAR yarı finale çıkarak Samsun’da yapılacak olan 1. Ayak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Yapılan ziyarette Yusufeli Dağcılıık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı ve sporcuların antrenörü Emin BÜLBÜL, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’e Yusufeli’nde dağcılık sporunun gelişmesine ve sporculara verdiği dolayı plaket sunumunda bulundu. Başkan AYTEKİN, “Biz, coğrafyamızın dezavantajlı durumunu çocuklarımızın için avantaja çeviriyoruz. Ve onları kano, rafting ve dağcılık gibi spor branşlarına teşvik ederek ve hazırlayarak gelecekte milli olma sporcu olmalarının yolunu da açıyoruz. Çocuklarımız, Yusufelimizin geleceğidir. Onlara verdiğimiz maddi ve manevi her desteği, ilçemiz için bir yatırım olarak görüyor ve bu bilinçle yapıyoruz. Geçtiğimiz gün Türkiye Rafting Şampiyonasında Türkiye ikincisi ve üçüncü olan sporcularımız buradaydı. Onların bu başarısı bizi çok gururlandırdı. Sizlerden de güzel haberler bekliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Yusufeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından 28-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Spor Tırmanış Minikler, Küçükler Lider Türkiye Şampiyonasına katılacak.

,