10 Nisan 2020
YUSUFELİ’NDEN ELAZIĞ VE MALATYA’YA YARDIM ELİ

12 Şubat 2020 290

Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu’ndan ‘Yusufeli Elazığ ve Malatya İçin El Ele’ kermesi 8 Şubat Cumartesi günü sona erdi.

Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu tarafından organize edilen ‘Yusufeli Elazığ ve Malatya İçin El Ele’ kermesinde 15.670.00 TL toplandı. Toplanan para AFAD ziraat bankası Ankara kamu kurumsal şubesi tr 73 00010017 4555 5555 5552 04 nolu hesabına yatırıldı. Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu Başkanı Hafize TEKİN, “İlçemizde Kadın Meclisi üyesi arkadaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla düzenlediğimiz kermesimize katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız.” dedi.

Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu, 2017 yılında düzenlediği kermesle İHH aracılığıyla Afrika’nın Burkina Faso ülkesi Romettaolaye şehri Paona Cernefour ilçesine ‘Burkina Faso Artvin Yusufeli Su Kuyusu 2017’ isimli su kuyusu açmıştı.