16 Aralık 2018
YUSUFELİ’NDE SAVCI VE HAKİMLERE VEDA YEMEĞİ

07 Ağustos 2018 231

Yusufeli den tayini çıkan savcı ve hakimler için veda yemeği programı düzenlendi.

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu’nun 2018 yılı ana kararnameleriyle Balıkesir Ayvalık  Cumhuriyet başsavcılığına tayini çıkan Yusufeli Cumhuriyet Savcısı İsmail SARPDAĞ  ile Kastamonu İnebolu Hakimliğine atanan Fevzi ÖZDEMİR ve Zonguldak Ereğli Hakimliğine atanan Ahmet CEYLAN için veda yemeği düzenlendi.Sarıgöl  Agara Balık çiftliğinde düzenlenen yemeğe Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Yusufeli Cumhuriyet Savcısı İsmail SARPDAĞ, Hakim Ahmet CEYLAN, Hakim Fevzi ÖZDEMİR, Yusufeli Belediye Meclis Üyeleri ile siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve kurum amirleri katıldı. Yusufeli’ne yaptıkları hizmetler için teşekkür eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “ Memleketimizden aldığınız olumlu kazanımların gittiğiniz yerde artarak devam etmesini diliyor, milletimiz ve ülkemiz adına hayırlı kararlar almanızı temenni ediyorum.” dedi.

Tayinci Savcı ve Hakimlerde katılımcılardan helallik isteyerek Yusufeli’nin hayatlarında hep ayrıcalıklı yeri olacağını ifade ettiler.

Yemek programının ardından tayini çıkan savcı ve hakimlere hediyeler ve hatıra plaketi verildi.