13 Aralık 2019
YUSUFELİ’NDE GELENEK BOZULMADI, EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

22 Kasım 2019 353

Yusufeli Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenlere yemek organizasyonu düzenledi.

Yusufeli Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan öğretmenlere hediye gönderiyor ve emekli öğretmenlerle de yemek organizasyonunda ile bir araya geliyor.

Yusufeli belediye Kültürevi’nde düzenlenen yemeğe Yusufeli Belediye Başkan Vekili Ahmet DEMİRCİ, belediye meclis üyeleri, ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenler, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman TOPRAK ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Erkin TOKGÖZ katıldı. Düzenlenen yemek organizasyonda emekli öğretmenlere belediye logosunun yer aldığı havlu ve Yusufeli Belediyesi 2019 yılı dergisi hediye edildi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN'in il dışında olduğundan katılamadığı öğretmenler günü programına bir mesaj gönderdi. Başkan AYTEKİN mesajında, "Öğretmeler ağabeylerimin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu yıl ki programa şehir dışında olduğumdan katılım sağlayamadım. Hep birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum."dedi.

YUSUFELİNDE GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERE YUSUFELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Yusufeli Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan bütün öğretmenlere belediye logosunun yer aldığı havlu hediye edildi.