26 Mayıs 2019
YUSUFELİ MUTFAĞI, TÜRKİYE'NİN EN ÇOK OKUNAN GASTRONOMİ DERGİSİNDE

YUSUFELİ MUTFAĞI, TÜRKİYE'NİN EN ÇOK OKUNAN GASTRONOMİ DERGİSİNDE

12 Mart 2019 173

Türkiye'nin en çok okunan gastronomi dergisi 'FOOD time'ın mart sayısında Yusufeli mutfağı da yer aldı. 

Aynı zamanda "Yusufeli Mutfak Kültürü" kitabının danışmanlığını yapan şef-gastronom Süleyman Engin'in hazırladığı, Yusufeli mutfağını anlatan yazı, derginin 'gezi rehberi' bölümünde yer aldı.

Şef Süleyman Engin'den, Yusufeli mutfağı yazıları, derginin ilerki sayılarında da devam edecek.

 


Rehber