26 Mayıs 2019
YUSUFELİ  MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

YUSUFELİ MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

11 Mart 2019 97

Yeni ilçe merkezi, 1.bölgede yer alan 100 dönümlük dolgu sahası içerisinde yapılacak olan Millet Bahçesi içerisinde Türkiye de ilk olacak bir yapay kano-rafting parkuru ile, dünyanın en büyük şehir maketi olacak Minia Yusufeli yer alacak.

Minia Yusufeli ile; mevcut Yusufeli'nin büyük bir maketi yapılacak, yapay kano-rafting parkuru ile de bu sporun ilçemizde yaşatılması sağlanarak, bu alanda da ülkemizde bir ilk gerçekleştirilmiş olacak.

Başkan AYTEKİN; 'Bütün gücümüzle "Önce Millet, Önce Yusufeli" diyerek çıktığımız yolda yeni Yusufeli'ni vatan kılmak ve daha güzel bir ilçe yapmak için; tevazu, samimiyet ve gayret ile çalışıyoruz. Bu proje ile de, var olan değerlerimizi ve ilçemiz için çok önemli olan kano-rafting sporumuzu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak imkanına sahip olacağız. Yeni Yusufeli'ne büyük değer katacağını düşündüğüm bu proje, ilçemizin dünyada ve ülkemizde adını öne çıkaracak bir çalışma olacaktır' dedi.