15 Haziran 2021
YUSUFELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ DÖNEM SONU KAPANIŞ SERGİSİ DÜZENLENDİ

10 Haziran 2021 108

Yusufeli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde, usta öğreticiler gözetiminde kursiyerlerle birlikte hazırlanan el işi ürünler ve yöresel materyaller 10 Haziran Perşembe günü düzenlenen program ile sergilendi.

Sergiye katılan Başkan Aytekin;”Bir dönem boyunca el emeklerini dökerek ilmek ilmek işledikleri böylesine güzel çalışmaları ortaya çıkartan tüm kursiyerlerimize ve onlara destek olarak güzel ürünler ortaya çıkartmalarına vesile olan usta öğreticiler ile kurum yetkililerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Düzenlenen etkinliğe; Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, MHP Yusufeli İlçe Başkanı Hüseyin Çakaloğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Çakal, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak AR-GE Daire Başkanı Erkan Halıcı, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Yusufeli Milli Eğitim İlçe Müdürü Ebubekir Alp, Yusufeli Halk Eğitim Müdürü Selim Sılacı, Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık ve diğer ilgililer katıldı.