10 Nisan 2020
‘YUSUFELİ ELAZIĞ VE MALATYA İÇİN EL ELE’

07 Şubat 2020 328

Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu’ndan ‘Yusufeli Elazığ ve Malatya İçin El ele’ kermesi.

Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu, geliri Elazığ ve Malatya depremzedelerine bağışlanmak amacıyla kermes düzenledi. 7 Şubat Cuma günü Yusufeli Belediyesi Kadın Sanat ve Kültürevi’nde düzenlenen kermesin açılışına; Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk ÖZDEMİR, kurum amirleri ve çok hayırsever vatandaş katıldı. Kermes açılışında konuşan Başkan AYTEKİN, “Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin yaralarını sarmak için Türkiye olarak tek yürek olduk. Bugün bizde Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubumumuzun depremzedeler yararına düzenlediği kermesimizdeyiz. Bugün burada emek veren tüm bayan kardeşlerime ve hayırsever vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

‘Yusufeli Elazığ ve Malatya İçin Elele’ kermesi 8 Şubat Cumartesi günü Kadın Sanat ve Kültürevi’nde devam edecek.