24 Ekim 2020
YUSUFELİ ÇEVRE YOLUN’DA ASFALTMA ÇALIŞMASI

08 Ekim 2020 151

Yusufeli ilçe merkezine ulaşım içi kullanılan Ahalt Mahallesi Çevre yolunda 8 Ekim Perşembe günü karayolları ekipleri ile birlikte asfaltlama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,’’ İlçe merkezine ulaşımın rahatlaması için 2014 yılında yapmış olduğumuz çevre yolunda zamanla oluşan tahribatların giderilmesi için karayolları ekiplerimiz ile birlikte Ahalt Mahallesinden başlayarak ve Kazahora Mahallesinde biten 3 km’lik yolumuzda soğuk asfalt çalışması yaptık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yusufeli Belediyesi, Sanayi bölgesi ve Kazahora Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprü çalışmasına ‘’Su birleşimi’’ noktasında başladı.