28 Kasım 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİNİN ELİ DOKUMACILAR KÖYÜNÜN ÜZERİNDE

25 Temmuz 2020 222

7 Temmuz 2020 tarihinde çıkan yangın sonrasında Yusufeli Belediyesi Dokumacılar Köyü Sahlep mezrasına her gün sıcak yemek götürüyor.

Yusufeli İlçesine bağlı Dokumacılar Köyü Sahlep mezrasında 7 Temmuz 2020 tarihinde büyük bir yangın çıkmıştı. O tarihten bu yana Dokumacılar köyünün yaraları sarılmaya devam ediyor. Yusufeli Belediyesi yangının ertesi gününde başlayarak Dokumacılar Köyüne her gün sıcak yemek ulaştırıyor.

Devletin tüm imkânlarıyla Dokumacılar Köyünün yanında olduğunu dile getiren Belediye Başkan Vekili İsmail Hakkı Tekin; ’’ 7 Temmuz 2020 tarihinde çıkan yangın hepimizi derinden üzdü.  Dokumacılar köyüne tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlk günden bu yana Milletvekilimiz Erkan Balta ve Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin Dokumacılar köyü ile irtibatlarını koparmadılar kendilerine teşekkür ediyorum. Yusufeli Belediyesi olarak her gün Dokumacılar Köyü’ne sıcak yemek imkânı sağlıyoruz. Diğer yandan bugün itibariyle konteynırlarımız köyümüze ulaşmaya başladı. Konteynırlar yerleştirildikten sonra kalıcı konutlarla ilgili gerekenlerde yapılacaktır. Devlet tüm imkânlarıyla Dokumacılar Köyümüzün yanındadır. Hemşerilerimize tekrar geçmiş olsun diyorum. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın.’’ dedi.

Yusufeli Belediyesi, konteynırlar yerleştirilene kadar Dokumacılar Köyüne yemek imkânı sağlamaya devam edecek.