19 Ağustos 2022
Yusufeli Belediyesine Araç Desteği

23 Ağustos 2017 485

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Yusufeli Belediyesine 4 araç gönderildi.

Yusufeli Belediyesini temmuz ayında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,belediyenin ihtiyacı olan araçları gönderme sözü vermişti.

Araç sözünü çok kısa bir sürede yerine getiren Başkan Kadir Topbaş,Yusufeli Belediyesine çöp kamyonu,süpürge ve kamyon olmak üzere üç araç gönderdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mayıs ayında gelen bir çöp kamyonu ile birlikte gönderilen araç sayısı 4 oldu.

İstanbuldan giydirilerek gönderilen çöp kamyonu ve süpürge aracının her iki tarafına yusufeli resmi,diğer tarafına ise yine yusufeliden Manzara rssimleri konuldu."Temizlik kirletmemektir!" sloganın yer aldığı resimlerde daha temiz bir yusufeli için vatandaşlarımızın da çevre temizliği konusunda hassas olmaları isteniyor.

Haberin Fotoğrafları