04 Ağustos 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA HEYECANI YAŞANDI

17 Temmuz 2021 78

Yusufeli Belediyesi'nde Kurban Bayramı öncesinde personelle bayramlaşma programı düzenledi.

Yusufeli Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla personel arasında sosyal mesafe ve maske kuralları gözetilerek düzenlenen bayramlaşma programında, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Belediye çalışanlarının bayramını kutlayarak aileleriyle birlikte mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini dileğinde bulundu. Bayram süresince görev yapacak olan belediye personeline de kolaylıklar dileyen Yusufeli Belediye Başkanı Aytekin, “İlçemizde yaptığımız her işte sizin imzanız var. Emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayram tatili süresince Covid-19 salgın tedbirlerine uymanızı rica ediyor, toplu şekilde hareket etmemenizi sizlerden istirham ediyorum. Bu vesileyle hepiniz Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Eyüp Aytekin konuşmaları sonrasında belediye personeline bayramlık hediyelerini verdi.