04 Ağustos 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ VE HİZMET-İŞ ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

07 Temmuz 2021 352

Yusufeli Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde 6 Temmuz Salı günü anlaşma sağlanarak imzalar atıldı.

Belediye bünyesinde hizmet veren çalışanlarımızın sosyal hakları ve yevmiylerinde toplu sözleşme hükümlerine göre iyileştirme yaptıklarını söyleyen Başkan Eyüp Aytekin; “Her zaman söylediğim bir söz vardır, Belediye hizmetlerinin asıl sahipleri Belediye çalışanlarıdır. İşçilerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Başta çalışanlarımız olmak üzere hepimize hayırlı olsun ” dedi. Toplu iş sözleşmesi imza törenine Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak, Hak İş Erzurum Şube Başkanı Şahin Girmenç, Şube Başkan Yardımcısı Erdoğan Çelik ile Yusufeli Belediyesi İşçi Temsilcisi Mehmet Hilmi Demir katıldı.

Sözleşme bir yıl boyunca geçerli olacak ve gelecek yıl tekrar görüşülecek.