25 Ağustos 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

19 Temmuz 2019 159

Yusufeli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında yapıldı.

Temmuz ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2018 yılı Haziran ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu. Gündemin diğer maddeleri;  Hasanağa ve Erdemler Mahallesi gelişim alanı imar çalışmaları ve Seyir Tepesi turizm gelişme alanı imar planı tadilatı imar komisyonuna havale edilmesine ve  Seyir Tepesi turizm gelişim alanındaki mevkilerin ekteki krokide yazıldığı gibi Adamkaya Sosyal Tesisleri, Şehitler Tepesi ve Seyir Tepesi Millet Bahçesi olarak isimlendirilmesine oy çokluğuyla karar verildi.

Belediye meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısında aldığı kararla; Gençlik Meclisi Çalışma Grubu Yönetmeliğini hazırlamak amacıyla meclis üyeleri İsmail Hakkı Tekin, Burhan Sağlam ve Sefa Gençer, Kadın Meclisi Yönetmeliğini hazırlamak amacıyla meclis üyeleri Hikmet Keleş, Derya Yiğit ve Ahmet Tamyürek ve Sivil toplum kuruluşları ve şehir meclisi çalışma grubu Yönetmeliğini hazırlamak amacıyla meclis üyeleri Sinan Kaçmaz, Ahmet Demirci ve Erol Ünal’dan oluşan komisyon kurulmasına oy birliğiyle karar verildi. Gündemin diğer maddesi olan, İlçe Merkezi İnönü Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar satılması yönünde karar alınan 4 adet büfeyle ilgili meclis kararının kaldırılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.