26 Mayıs 2022
YUSUFELİ BELEDİYESİ PERSONELLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

21 Nisan 2022 130

Yusufeli Belediyesi tarafından 21 Nisan Perşembe günü personellerin katılımıyla iftar yemeği düzenlendi.

Yusufeli Belediyesi tarafından personelin ve Belediye Meclis Üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı bir iftar yemeği düzenlendi. Tüm çalışanlar hep birlikte bir masa etrafında buluşarak Ramazan ayının manevi duygusu altında iftarlarını açtı.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Hep söylediğim bir söz vardır. Belediye hizmetlerinin asıl sahipleri Belediye çalışanlarıdır. Emekleriniz için teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum.”dedi.

İftar yemeği sonrasında Yusufeli Belediyesinden emekli olan personellere resim albümü ve hizmetleri için teşekkür plaketi hediye edildi.