19 Ocak 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

14 Ocak 2020 123

Yusufeli Belediye Meclisi, olağan kasım ayı toplantısı Meclis Başkan vekili Hikmet KELEŞ başkanlığında toplandı.

Aralık ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2020 yılı Ocak ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkan vekili Hikmet KELEŞ tarafından okundu. Her yıl ocak ayında seçimi yapılan Denetim Komisyonu oluşturulmasına geçildi. Denetim Komisyonuna yapılan oylama sonucunda Derya YİĞİT, Ahmet DEMİRCİ ve Ahmet TAMYÜREK üye olarak seçildi. Seçilen komisyon üyeleri 45 gün içerisinde denetimle ilgili çalışmalarını hazırlayıp Yusufeli Belediye Meclisi’ne sunacaklar. Gündemin diğer maddeleri olan, Uluslararası aile cüzdanlarının fiyatlarının görüşülerek 2020 yılı evlenme cüzdan ücretinin 175,00 TL olmasına, Yusufeli Kaçkar Enerji Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketine personel atama için Belediye Başkanına yetki verilmesine ve Belediye tarafından yaptırılan Kütüphaneye Yusuf İzzettin Millet Kütüphanesi isminin verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye meclis kararları www.yusufeli.bel.tr adresinde kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.