23 Şubat 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

18 Ocak 2019 94

Yusufeli Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Aydın ŞAHİN başkanlığında yapıldı.

Belediye toplantı salonunda yapılan meclis toplantısında gündeminin tetkikinin ardından aralık ayı meclis karar özetleri okundu. Her yıl ocak ayında seçimi yapılan Denetim Komisyonu oluşturulmasına geçildi. Denetim Komisyonuna yapılan oylama sonucunda Osman Ünal, Yılmaz Özdemir ve Mustafa Aksu üye olarak seçildi. Gündemin diğer bir maddesi olan İnönü Caddesi Eski Terminal Caddesi üzerindeki iş yerinin tahsisi maddesi görüşülerek Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bedelsiz tahsis edilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.