24 Mayıs 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

29 Nisan 2019 620

Yusufeli Belediye Meclisi, Nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkan vekili ve Meclis Başkanı Eyüp KAYKAÇ başkanlığında yapıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Nisan ayı olağan meclis gündemi tetkik edildi. 2019 yılı Mart ayı meclis karar özetleri Belediye ve Meclis Başkan Vekili Eyüp KAYKAÇ tarafından okundu.   Gündemin diğer maddeleri olan; Belediye Meclisi birinci ve ikinci başkan vekili, Belediye kâtip üye seçimi, Plan, Bütçe ve İmar Komisyonu, Çoruh Havzası Kalkınma Birliği, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği, Çoruh Havzası Kalkınma Birliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’ne üye seçimleri yapıldı.

Belediye Meclisi birinci başkan vekilliğine Hikmet KELEŞ, ikinci başkan vekilliğine İsmail Hakkı TEKİN, Belediye Katip Üyeliğine; Derya YİĞİT ve Ahmet DEMİRCİ, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine; Derya YİĞİT, Ahmet DEMİRCİ, Erol ÜNAL,İmar komisyonuna; Hikmet KELEŞ, İsmail Hakkı TEKİN, Ahmet TAMYÜREK, Daimi Encümen üyeliğine; Sinan KAÇMAZ, Burhan SAĞLAM, Çoruh Havzası Kalkınma Birliğine Ahmet DEMİRCİ ve Burhan SAĞLAM, Halk Temsilcisi olarak  Nusret DURUR ve yedek üyeler olarak da Derya YİĞİT ile Sinan KAÇMAZ,  Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Üyeliğine de; İsmail Hakkı TEKİN ve Sinan KAÇMAZ seçildi.

Gündemin diğer bir maddesi olan, Meclisin tatil günlerinin 01.08.2019 ile 31.08.2019 tarihleri arasında olmasına ve meclis toplantılarının her ayın ilk Salı günü saat 16.00’da yapılmasına oy birliğiyle karar verildi. Denetim Komisyonu Raporu ve 2018 Yılı faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Devlet memurlarına verilecek olan Sosyal denge tazminatı sözleşmesi konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun görüşülerek Soysal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin Yusufeli Belediyesi’nde de uygulanmasına, Yusufeli Belediyesinde görev yapan memur personele Sosyal Denge Tazminatı ödenmesine, ödenecek miktarın belirlenmesi için BEM-BİR-SEN ile görüşülmesine karar verildi.

Belediye meclis kararları www.yusufeli.bel.tr adresinde kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.