24 Mart 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ'NDEN TAKSİCİLERE DURAK DESTEĞİ

20 Aralık 2018 211

Yusufeli Belediyesi tarafından,  ilçede faaliyet gösteren T plakalı ticari taksi esnafı için  modern görünümlü, taksi durağı yapıldı.

Piyade Onbaşı Şehit Soner ATEŞSAÇAN parkında bulunan trafik yoğunluğuna ve sıkışıklığına neden olan taksi durağı Yusufeli Belediyesi tarafından eski terminal bölgesinde taşındı. Yusufeli Belediyesi meclis kararıyla Merkez Mahalle İnönü Caddesi üzerindeki 14/ C nolu işyerinin taksici esnafına tahsis edilmesine karar verildi.

Belediye olarak güzel ve modern taksi durağı yaparak taksici esnafına tahsis ettiklerini belirten Başkan AYTEKİN, " İlçemizde önemli bir ihtiyaca cevap veren taksici esnafımızı eski terminal bölgesinde 12 peronluk, modern bir durağa kavuşturduk. Yeni taksi durağımızın hayırlı olması diliyor,  taksici esnafımıza ve tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda durağın iç dizaynı ve 12 peronluk bölümler yapıldı.

Taksici Esnafından Başkan Aytekin’e Teşekkür Ziyareti

Yusufeli Şoförler Odası Başkanı Fevzi POLAT ve yönetim kurulu üyeleri Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’e belediye tarafından taksici esnafına yapılan durak için teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti. Yapılan ziyarette, Şoförler Odası Başkanı POLAT, “ taksici esnafımız 7 gün 24 saat Yusufelilerin hizmetindeler. Yeni yapılan durağımız ve peronlarımızla ilçe halkına daha kaliteli hizmet vereceğiz. Durağımızın bize tahsisinde başta Başkanım olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “ dedi.