17 Ekim 2018
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDEN DEMİRÇUBUK MAHALLESİ YOLUNA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

08 Ağustos 2018 115

Yusufeli Belediyesi ilçe merkezine bağlı Demirçubuk Mahallesi yoluna asfaltlama çalışması yaptı.

İlçe merkezine bağlı Demirçubuk Mahallesi yoluna Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışması yapılarak vatandaşların kullanıma sundu. Asfalt çalışmasında 5 kamyon, bir silindir, greyder ve kepçe çalıştırıldı ve sıcak asfalt 1 km²’lik Demirçubuk Mahallesi’nden Kananet Mahallesi beton yoluna kadar devam etti.

Asfaltlama çalışmalarının önemine değinen Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “Ekiplerimiz Demirçubuk Mahallesi’nden Kananet Mahallesi beton yola kadar olan asfalt çalışmasını tamamladı. Yusufeli Belediyesi sınırları içerisinde ihtiyacı olan her yere hizmet götürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yusufeli ilçe çevresinde oluşan yoğun trafik alt yapıya zarar veriyor. Belediye ekipleri yeni yerleşim yerine taşınma sürecinde en çok bu yoğun ve ağır trafiğin oluşturduğu aksaklıkları gidermeye çalışıyor.