19 Temmuz 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDEN ASFALTLAMA, KÖPRÜ ONARIMI VE KORKULUK ÇALIŞMASI

01 Temmuz 2019 201

Yusufeli Belediyesi ilçe merkezine ve mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Merkezi ve Mahallelerine Asfalt Çalışması

Yoğun trafik nedeniyle tahrip olan ilçe merkezine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi-Suludere Mevkiine, Evren Mahallesi alt yoluna, Hamzet Köprübaşına, Sanayi Caddesi girişine ve Atölyeciler Caddesi beton köprü üstüne asfaltlama çalışması yapıldı.

Şehit Cantürk Kasap Parkı’nın Korkulukları Yenilendi

İlçe merkezinde bulunan en kalabalık parklardan biri olan Şehit Cantürk Kasap Parkı’nın eskiyen korkuları yenilenerek daha güvenli hale getirildi.

Arıklı Mevkiinde Bulunan Halat Köprünün Onarımı Yapıldı

İlçe merkezine bağlı Arıklı mevkiinde bulunan halat köprünün onarımı yapılarak köprü yenilendi. Yaz ve kış aylarında yoğun olarak kullanılan halat köprünün eskiyen tahtaları yenilenerek vatandaşlarımız için daha güvenli hala getirildi.

Yusufeli Belediyesi sınırları içerisinde ihtiyacı olan her yere hizmet götürmeye devam edeceklerini söyleyen Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, “Yusufeli çevresinde oluşan yoğun trafik alt yapıya zarar veriyor. Ekiplerimiz, ilçe merkezi ve mahallerinde ihtiyacı olan bölgelerde çalışmaları devam ediyor.” dedi.