24 Ekim 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDEN ARIKLI - DEMİRÇUBUK GÜZERGAHINA BETON YOL VE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

18 Eylül 2020 106

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Arıklı Demirçubuk yol güzergâhına 17 Eylül Perşembe günü beton yol ve asfaltlama çalışması yapıldı.

Yusufeli ilçe merkezine bağlı Arıklı ve Demirçubuk Mahalleleri arasında bulunan stabilize yola Belediye ekipleri tarafından 250 metre beton yol yapılarak ve 100 metre sıcak asfalt döküldü.

İlçeye ulaşımda alternatif bir güzergâh olan Arıklı – Demirçubuk hattındaki çalışmaları değerlendiren Başkan Aytekin, “İlçe merkezine ulaşım noktasında alternatif olarak vatandaşlarımıza hizmet veren Arıklı – Demirçubuk güzergâhında oluşan bozuklukları gidermek için ekiplerimiz çalışma başlattılar. Ekiplerimiz, Arıklı ve Demirçubuk Mahalleleri arasında bulunan stabilize yola 250 metre beton yol ve 100 metre sıcak asfalt çalışması yaptı. Yusufeli Belediyesi olarak bu süreçte mevcut ilçedeki sorunları ve sıkıntıları göz ardı etmeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ dedi.

Yusufeli Belediyesi, yapımı biten ve kullanıma açılan Galericiler sitesinin ön tarafında da sıcak asfalt uygulaması ile alanın peyzajını yaparak daha kullanılabilir bir hizmet alanı oluşturdu.