08 Nisan 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİ'NDE YEREL YÖNETİM BULUŞMASI

22 Ocak 2020 482

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’dan, Yusufeli Belediyesi’ne  ziyaret.

Artvin'deki AK Partili belediyelerde istişare ve değerlendirme programına çıkan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve Yerel Yönetimler Uzmanı Ferdi KANDEMİR'in programı kapsamında Yusufeli Belediyesi'ni de ziyaret etti.

Yusufeli Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN ve İl Encümenleri, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı Gençlik Kolları Başkanı ve partililerin de katılımıyla bir istişare toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti'nin yerel yönetim anlayışına dair önemli mesajlar verdi.

Belediye toplantı salonunda yapılan toplantı da Başkan AYTEKİN, Yusufeli Belediyesi 2019 Yılı Brifingi Faaliyet Raporu sunumu yaptı. Yıl içinde yapılan çalışmaların ve seçim sürecinde verilen vaatlerin değerl

endirildiği toplantı da yaşanan sorun ve çözüm  önerleri de konuşuldu. YANILMAZ, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak bu ziyaretlerin zaman zaman yapıp hem başkan hem de birimlerin yerel yönetim başkanlarının karşlılaştığı sorunlara yardımcı olmaya çalışacak, bilgi alışverişinde bulunacağız. Seçim sürecinde de burada bulunmamdan dolayı Yusufeli benim de memleketim.”dedi.

günün anısına Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’a hediye takdiminde bulundu.