25 Haziran 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDE YENİ YIL TEBRİKLEŞMESİ

31 Aralık 2018 248

Yusufeli Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği yeni yıl tebrikleşmesine bu yılda devam etti.

2018 yılının son çalışma gününde Yusufeli belediye toplantı salonunda bir araya gelen belediye çalışanlarıyla yeni yıl tebrikleşmesi yapıldı.  2017 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı da personele isimlerinin yazılı olduğu şemsiye hediye edildi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’in annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı programda Başkan Yardımcısı Erkin TOKGÖZ personele hediye sunumunda bulundu. Programda konuşan Başkan Yardımcısı TOKGÖZ, “ Başkanımızın bugün annesinin rahatsızlığı nedeniyle Erzurum’da bulunduğundan aramızda olamadı. Başkanımız, sizlerin yeni yılını tebrik etmemi, hayırlı sağlıklı mutlu yıllar dilememi istedi. Bende hepinize tekrar kazasız belasız, sağlıklı, mutlu yıllar diliyor, birlikte nice yıllar temenni ediyorum.” dedi.