06 Ağustos 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDE SOSYAL MESAFELİ BAYRAMLAŞMA

22 Mayıs 2020 208

Yusufeli Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi belediye personeliyle bir araya geldi.

Bayram süresince görev yapacak olan belediye personelin kolaylıklar dileyen Yusufeli Belediye Başkanı AYTEKİN, bayramlaşma programında, “Her zaman söylediğim sözü bu sefer de yinelemek istiyorum. Belediyenin hizmetlerinin asıl sahipleri sizlersiniz. Burası bizim ekmek teknemiz, buraya iyi bakarsanız burası da sizi iyi bakar. Belediye mücavir alanındaki her işin bizim işimiz, her eksiğin bizim eksikliğimiz olduğu bilincinde olmalıyız.  Emeklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çoluğunuzla çocuğunuzla hep birlikte güzel bayramlar diliyorum. İnşallah Koronavirüs salgınından hep beraber kurtulacağız.” dedi.

Bayramlaşma tebriğinde personel aralıklı oturup maske kullanarak covid-19 önlemi alındı.