24 Eylül 2018
YUSUFELİ BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA TEBRİĞİ

14 Haziran 2018 150

Yusufeli Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi belediye personeliyle bir araya geldi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Belediye personeli, belediye şirket çalışanları ve İŞKUR personelinin bayramını kutlayarak aileleriyle birlikte mutluluk ve huzur içinde nice bayramlar geçirmelerini temenni etti. Başkan AYTEKİN, bayramlaşma programında, “ Her zaman söylediğim sözü bu sefer de yinelemek istiyorum. Belediyenin hizmetlerinin asıl sahipleri sizlersiniz. Hayatta önemli olan şey yaptığınız işe değer vermektir. 9 yıldır güzel işler yaptığınızın şahidiyim ama biz daha güzel işler yapabiliriz. Ben emeklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çoluğunuzla çocuğunuzla hepinize güzel bayramlar diliyorum. “ dedi.

Belediye personeline bu yıl dokuzuncu sayısı çıkan Yusufeli Belediyesi Dergisi, Mustafa Adil ÖZDER Dizisi, Sedat AYAR'ın İçimdekiler şiir kitabı ve Aydın KARASÜLEYMANOĞLU’nun Duygu ile Arda Çoruh Boylarında romanı hediye edildi.