15 Haziran 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

27 Mayıs 2021 100

Yusufeli Belediyesi Mayıs ayı Olağan Meclis toplantısı, Belediye ve Meclis Başkan Eyüp Aytekin Başkanlığında 18 Mayıs Salı günü Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.

Mayıs ayı olağan Meclis Gündemi’nin tetkikinin ardından 2021 yılı Nisan ayı meclis karar özetleri Meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu. Mayıs ayı gündem maddelerine göre; Yusufeli Belediyesi 2020 yılı İdare Kesin Hesabının kabulüne ve tasdikine oy birliğiyle karar verildi. Yine bir diğer gündem maddesine göre Yusufeli ilçe merkezinin barajdan etkileniyor olması münasebetiyle Keçevet bölgesinde oluşturulacak olan yerleşim alanındaki caddelere isim verilmesine geçildi. Ahalt Mahallesi sınırları içinde bulunan Şehitler Tepesinin alt tarafındaki yoldan başlayıp T13 tünelinin Artvin’e bağlayan yol ile arasındaki caddeye Ahaltlılar Caddesi isminin verilmesine, Erdemler Mahallesi sınırları içerisinde kalan Erdemler Mahallesinin girişindeki dereden başlayıp Osman Erdem’in binasının arka tarafından Erdemler Yusufeli yoluna bağlanan caddeye Erdemliler Caddesi isminin verilmesine, Hasanağa Mahallesi sınırları içerisinde kalan Erdemler Mahallesi Mezarlığının üst tarafındaki yoldan başlayıp Hasanağa Mahallesinin arka tarafındaki sırta kadar giden caddeye Vecangetliler Caddesi isminin verilmesine, mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi, Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.