26 Mayıs 2022
YUSUFELİ BELEDİYESİ MAYIS AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

10 Mayıs 2022 113

Yusufeli Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 5 Mayıs Perşembe günü Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş Başkanlığında toplandı.

Mayıs ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Nisan ayı meclis karar özetleri Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş tarafından okundu. Sonrasında Mayıs ayı gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerine göre; Yusufeli Belediyesi 2021 yılı İdare Kesin Hesabının kabulüne ve tasdiki ile DOST İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına ilimiz iş insanlarından İsmet Acar’ın belirtilen şirketinden şartlı bağış yardımının kabulüne, Adamkaya Tesislerine “İsmet Acar Adamkaya Sosyal Tesisleri”  adının verilmesine oy çokluğuyla karar verilmiştir.

Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.