12 Kasım 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ MASTERLER FUTBOL TAKIMI SAHALARDA

17 Ekim 2019 326

Yusufeli’nde ilk kez kurulan Veteranlar (Masterler) Futbol Takımı Karadeniz bölgesi liginde yerini aldı.

40 yaş üzeri futbolculardan oluşan Masterler Birliği Ulusal Veteranlar ligi toplam 21 takım ve üç gruptan oluşuyor. Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı, Fındıklı, Çayeli, Hopa, Artvin, Arhavi ve Pazar takımlarının olduğu grupta yer aldı. ilk maçında Fındıklı deplasmanına giden Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Yusufeli Belediyesi Futbol takımı içerisinde ilçede yaşayan her meslek grubundan sporcu yer alıyor.

Bu hafta Çayeli Şöhretler Veteranlar takımını konuk edecek olan Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı’na başarılar dileriz.

Pazar günü yapılacak olan müsabaka saat: 14.30’da Vecanget Mahallesi’nde bulunan ilçe standında oynanacak.