12 Kasım 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ MASTERLER ÇAYELİ ŞÖHRETLER VETERANLARI YENDİ

21 Ekim 2019 194

Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı, Çayeli Şöhretler Veteranlar Futbol takımını kendi evinde 2-0 mağlup etti.

TMBFF Ulusal Veteranlar Futbol Ligi Karadeniz 2. Grup 2. Hafta maçı Yusufeli Belediye Masterler ve Çayeli Şöhretler Veteranlar arasında oldu. Yusufeli İlçe standında yoğun seyirci desteği ve maça iyi başlayan Yusufeli Belediyesi Masterler Futbol takımı grubun güçle ekiplerinden Çayeli Şöhretler Veteranlar takımına şans vermeyerek 2-0 mağlup etti. TMBFF Ulusal Veteranlar Futbol Ligi’nin yeni takımı olan Yusufeli Belediyesi Masterler gösterdiği performansla seyircilerden tam not aldı. Karşılaşmayı ilçe standında izleyen Yusufeli Belediye Eyüp AYTEKİN, “Belediyemiz bünyesinde kurulan Yusufeli Belediyesi Masterler Takımı’nın ikinci maçındaki oynadığı oyun ve aldığı galibiyetle gelecek için umut verdi. Takımdaki tüm arkadaşlara başarılar diliyor, ilçemizdeki bu sosyal aktiviteye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İkinci hafta futbol karşılaşması 27.10.2019 Pazar günü saat: 15.00’te Arhavi ilçe stadında Arhavi Veteranlar ile Yusufeli Belediyesi Masterler FC arasında oynanacak.