04 Ağustos 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ MAAŞ PROMOSYON İHALESİ SONUÇLANDI

24 Haziran 2021 198

Yusufeli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Maaş Promosyon İhalesi sonuçlandı.

Yusufeli Belediye binasında 24 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen ihale sonucunda Türkiye Halk Bankası A.Ş. en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandı.

Yapılan ihale sonrasında düşüncelerini dile getiren Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin;” Bugün gerçekleştirdiğimiz ihale sonuçlandı. İhalede en yüksek teklifi vererek çalışanlarımızdan yana tavır sergileyen Halk Bankası Yusufeli Şube yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak Başkanlığında düzenlenen ihale sonucuna göre Türkiye Halk Bankası A.Ş. üç yıl boyunca Yusufeli Belediyesi Maaş ödemelerini vermeye hak kazanmış oldu.