05 Temmuz 2020
YUSUFELİ BELEDİYESİ KORANAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA BANKLARI SÖKTÜ

23 Mart 2020 271

Yusufeli Belediyesi korana virüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Şehit Soner Parkı’nda bulunan bankları söktü.

Yusufeli Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, korona virüsü tedbirleri kapsamında, toplum sağlığı açısından, virüsün taşınması ihtimalini azaltmak için ilçe merkezi İnönü’ndaki Caddesi’nde yer alan Şehit Soner Ateşsaçan Parkı’nda bulunan bankları söktü. Sökülen banklar ve yerlerin dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü koordinesinde kurulan ekip tarafından yapıldı. İlçe merkezi ve mahallelerinde ilk günden beri Korana virüsüne karşı birçok önlem aldıklarını belirten Başkan Aytekin, “Devletimiz ve Sağlık Bakanlığımız virüsün yayılmasının önlenmesi için gerekli tedbirleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Bizler de Yusufelİ Belediyesi olarak ilçe merkezi ve mahallelerimizde, kamu kurum ve kuruluşlarında ilaçlama, dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Bugün de sosyal mesafenin yoğun olarak yaşandığı ilçe merkezi Şehit Soner Ateşsaçan Parkı’nda yer alan bankların söküm işlemini yaptırdık. Vatandaşlarımızn bu süreçte gerekmedikçe evden çıkmamalarını, sosyal mesafeyi korumalarını özellikle rica ediyorum. Yaşadığımız bu zor süreçte devletimizin uyarılarına dikkate alarak bu süreci birlikte başaracağız.” dedi.

Yusufelİ Belediyesi olarak ilçe merkezi ve mahallelerinde ilaçlama, dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları  eş zamanlı olarak devam ediyor.