20 Eylül 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

18 Haziran 2019 334

Yusufeli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkan Vekili Hikmet KELEŞ başkanlığında yapıldı.

Mayıs ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2019 yılı Haziran ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkan Vekili Hikmet KELEŞ tarafından okundu. Üçüncü gündem maddesi olan dilek ve temenniler bölümünde, belediye meclis üyeleri ilçeyle ilgili görüş ve taleplerini dile getirdiler. Meclis Başkan Vekili Hikmet KELEŞ, sorunların ilgili birimleri aktarılıp çözüm üretileceğini ve takibinin yapılacağını ifade etti.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.