17 Ağustos 2018
YUSUFELİ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

07 Haziran 2018 110

Yusufeli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında yapıldı.

Haziran ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2018 yılı Mayıs ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu. Gündemin diğer maddesi olan Yusufeli Belediyesi yayınlarından çıkan “İçimdekiler” ve “Duygu ile Arda Çoruh Boylarında” adlı kitapların ücretlerinin belirlendi.

Belediye meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısında aldığı kararla; “İçimdekiler” ve “Duygu ile Arda Çoruh Boylarında” adlı kitapların ücreti 20 TL olmasına mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısına, Yusufeli Meslek Yüksek Okulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Yerel Yönetim Programı öğretim görevlileri ve öğrencileri konuk olarak katıldı. Öğrenciler, meclisin işleyişi konusunda gözlemde bulundu. Başkan AYTEKİN, belediye ve yönetim organları, meclisin işleyişi gibi konularda öğrencilere açıklamalarda bulundu.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.