15 Haziran 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

04 Haziran 2021 113

Yusufeli Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş Başkanlığında 1 Haziran Salı günü Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.

Haziran ayı olağan Meclis Gündemi’nin tetkikinin ardından 2021 yılı Mayıs ayı meclis karar özetleri Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş tarafından okundu. Haziran ayı gündem maddelerine göre; Yusufeli Belediyesi Personel Limited Şirketine; Yusufeli Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Yunus TEKİN’in Şirket Müdürü olarak görevlendirilmesine ve Mezarlık Alanı, Seyir Tepesi Turizm Tesis alanı ile Ahalt Mahallesinin arka tarafındaki alanın İmar Planı çalışmalarının imar komisyonuna havale edilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi, Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.