07 Temmuz 2022
YUSUFELİ BELEDİYESİ HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

13 Haziran 2022 179

Yusufeli Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı 7 Haziran Salı günü Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin Başkanlığında toplandı.

Haziran ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Mayıs ayı meclis karar özetleri Meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu. Sonrasında Haziran ayı gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerine göre sırasıyla;

Yusufeli Belediyesi tarafından hazırlanan ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen Kuru Meyveli Atıştırmalıklar Üretim Atölye Projesinin 2.050.000,00 TL’lik (İki Milyon Elli Bin TL ) kısmını aşan maliyetlerin belediye bütçesinden karşılanmasına meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis üyeleri Erol Ünal, Ahmet Tamyürek ve Sefa Gençer red oyu kullandı.

Seyir Tepesi Millet Bahçesi isminin, “Seyir Tepesi Mürsel Korkmaz Millet Bahçesi” olarak değiştirilmesine meclis üye tam sayısının üçte iki çoğunluğunun oyu ile karar verildi. Meclis Üyelerinden Erol Ünal ve Ahmet Tamyürek red oyu kullandı.

Belediye norm kadro cetvelinin güncellenmesi görüşülerek mevcudun oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis üyeleri Erol Ünal, Ahmet Tamyürek ve Sefa Gençer red oyu kullandı.

Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.