20 Ocak 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ’NDEN YARDIM ELİ

27 Kasım 2020 179

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi, ihtiyaç sahibi bir aileye soba yardımında bulundu.

26 Kasım tarihinde yapılan İkinci Olağan Genel Kurul ardından görevine başlayan yeni yönetim kurulu ilk icraat olarak önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi bir aileye soba yardımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Meclis Başkanı Abdurrahman Tosun,’’ İlçe merkezinde ikamet eden bir ailemizin evinde sobalarının olmadığı bilgisini aldık. Vakit kaybetmeden bir soba, soba altlığı ve borularını alarak ihtiyaç sahibi ailemize götürdük. Arkadaşlarımızla montajını yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Gençlik Meclisi olarak tüm gençlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Daima gençlerin yanında olan ve böyle bir organizasyon ile bizlere geniş imkânlar sunan Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’dedi.

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi, gençlere ulaşıp yanlarında olmaya devam edecek.