08 Aralık 2019
YUSUFELİ BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

11 Eylül 2019 231

Yusufeli Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında yapıldı.

Eylül ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2019 yılı Temmuz ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkanı Eyüp Aytekin tarafından okundu. Gündemin diğer maddeleri olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde, meclis üyeleri İsmail Hakkı TEKİN, Burhan SAĞLAM ve Sefa GENÇER’den oluşan komisyon tarafından hazırlanan Gençlik Meclisi Çalışma Grubu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Meclis Üyeleri Hikmet KELEŞ, Derya YİĞİT ve Ahmet TAMYÜREK’ten oluşan komisyon tarafından hazırlanan Kadın Meclisi Çalışma Grubu, Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak’ın koordinesinde, Sinan KAÇMAZ, Ahmet DEMİRCİ ve Erol ÜNAL’dan oluşan komisyon tarafından hazırlanan Sivil Toplum Kuruluşları ve Şehir Meclisi Çalışma Grubu yönetmelikleri görüşürelerek kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde belediye meclis üyeleri ilçeyle ilgili görüş ve taleplerini dile getirdiler. Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN, sorunların ilgili birimleri aktarılıp çözüm üretileceğini ve takibinin yapılacağını ifade etti.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.