26 Eylül 2018
YUSUFELİ BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

11 Eylül 2018 113

Yusufeli Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Yusufeli Belediyesi Meclis Başkan Vekili  Osman ÜNAL başkanlığında yapıldı.

Eylül ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2018 yılı Temmuz ayı meclis karar özetleri Yusufeli Belediyesi Meclis Başkan Vekili Osman ÜNAL tarafından okundu. Gündemin diğer maddesi olan Seyir Terası imar planı komisyon raporu incelenerek Belediye İmar Komisyonuna havale edilen rapor görüşülerek onaylandı. Diğer gündem maddesi ise İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden araç talep edilmesinin görüşüldü.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.