21 Ekim 2018
YUSUFELİ BELEDİYESİ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

08 Ekim 2018 86

Yusufeli Belediye Meclisi, olağan ekim ayı toplantısını Meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN başkanlığında toplandı.

Eylül ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2018 yılı Ekim ayı meclis karar özetleri Belediye ve meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN tarafından okundu.   Gündemin diğer maddeleri olan, Yusufeli Belediyesi 2019 yılı bütçe tasarısı görüşüldü. Konu üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde yapılan açık oylama sonucunda 2019 yılı Belediye tahmini bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine ve Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanacak rapor doğrultusunda, gelecek meclis toplantısında 2019 yılı mali bütçesinin karara bağlanmasına mevcudun oy birliği ile karar verildi. Meclis toplantısı sonrası Yusufeli yeni yerleşim yerini inceleme gezisi yapıldı. Geziye, belediye Başkanı, belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı, Yusufeli Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim ALKAN ve İlçe Başkan Yardımcısı Osman KÜÇÜKKONDAKÇI katıldı.

Belediye meclis kararları www.yusufeli.bel.tr adresinde kurumsal menüsü altında yayınlanıyor. Yusufeli Belediye Meclisi ağustos ayında tatile girecek.