27 Ekim 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

07 Ekim 2021 230

Yusufeli Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis toplantısı, Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş Başkanlığında 05 Ekim Salı günü Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.

Ekim ayı olağan Meclis Gündemi’nin tetkikinin ardından 2021 yılı Eylül ayı meclis karar özetleri Meclis Başkanvekili Hikmet Keleş tarafından okundu. Ekim ayı gündem maddelerine göre; 07.09.2021 tarih ve 42 sayılı meclis kararı ile imar komisyonuna havale edilen Vecangetliler Caddesi için 05.10.2021 tarihinde imar komisyonu tarafından hazırlanan İmar komisyonu raporu mevcudun oy birliği kabul edildi.

Yusufeli Belediyesi, Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.