12 Aralık 2017
YUSUFELİ BELEDİYESİ EĞİTİM CAMİASININ ÇINALARINI AĞIRLADI

24 Kasım 2017 107

YUSUFELİ BELEDİYESİ EĞİTİM CAMİASININ ÇINALARINI AĞIRLADI

Yusufeli Belediyesi her yıl öğretmenler günü dolayısıyla bütün öğretmenlere hediye gönderiyor ve emekli öğretmenleri de yemek organizasyonları ile bir araya getiriyor.

Yusufeli Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenlere yemek organizasyonu düzenledi. Yusufeli belediye Kültürevi’nde düzenlenen yemeğe Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin ev sahipliği yaptı. Düzenlenen yemek organizasyonda emekli öğretmenlere kalem seti, belediye yayınlarından ‘2. Yusufeli Sempozyumu’ kitabı ve Yusufeli İçin Söyle’ cd’si hediye edildi. Programda yaptığı konuşmada Başkan Aytekin, “ Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlediğimiz bu yemek organizasyonuyla ilçemiz eğitim camiasının çınarları, siz değerli öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geleceğin en büyük yatırımcıları olan öğretmenler, yaşamımızın her döneminde büyük önem arz etmektedir. Bugün davetimizi kırmayıp buraya teşriflerinizden hepinize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi. Yemek organizasyonuna belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcısı da eşlik etti.

YUSUFELİNDE GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERE YUSUFELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Yusufeli Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan bütün öğretmenlere isimlerinin yazılı olduğu kalem seti hediye edildi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, öğretmenlerin görev yaptığı okullara gönderilen hediye vesilesi ile onların öğretmenler gününü kutlayarak, başarılar diledi.