20 Ocak 2021
YUSUFELİ BELEDİYESİ 2021 YILI İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

08 Ocak 2021 111

Yusufeli Belediyesi Ocak ayı olağan Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin başkanlığında 5 Ocak Salı günü Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.
             Ocak ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından 2020 yılı Aralık ayı meclis karar özetleri Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN tarafından okundu. Sonrasında 2021 yılı ocak ayı Belediye Meclisi gündem maddelerine geçilen toplantıda; Denetim Komisyonuna,
yapılan gizli oy, açık tasnif sonucunda Hikmet KELEŞ, İsmail Hakkı TEKİN ve Erol ÜNAL seçildi. 2021 yılı evlilik cüzdan ücretlerinin 200,00 TL olmasına ve Yusufeli Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen ‘’Yusufeli Yaban Hayatı’’ kitabının satış ücretinin 50,00 TL olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. Ayrıca, Belediye bünyesinde iki adet sözleşmeli mühendis ile bir adet avukat çalıştırılması kararı alındı.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.