04 Ağustos 2021
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI

11 Temmuz 2021 156

Yusufeli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Hikmet KELEŞ Başkanlığında yapıldı.

Temmuz ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Haziran ayı meclis karar özetleri okundu. Belediye meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısında aldığı kararla; Yusufeli yeni yerleşim yerinde site yönetiminin nasıl olacağına dair teknik çalışma yapılması komisyon kurulmasına, Yusufeli yeni yerleşim yerinde ad verilecek sokak ve caddelerin, adaların sınırlarının belirlenmesi için çalışma yapılmasıoy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.