06 Ağustos 2020
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINI YAPTI

15 Temmuz 2020 95

Yusufeli Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN başkanlığında yapıldı.

Temmuz ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Haziran ayı meclis karar özetleri okundu. Belediye meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısında Meclis tatil günlerinin 01.08.2020 ile 31.08.2020 tarihleri arasında olmasına ve encümen toplantı günlerinin her hafta Çarşamba günü yapılmasına karar verildi. Bu ayki meclis gündem maddelerinden, 2019 yılı idari kesin hesap cetvellerinin tetkik edilerek birliğiyle, Yusufeli Mezarlık imar planının görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesine karar verildi. Yine, 2005 /62 sayılı Genelge gereği Fransa’nın Pau şehrine teknik bir gezi düzenlenmesi için Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’e yetki verilmesine karar verildi. Son gündem maddesi olarak iki adet sözleşmeli teknik personel istihdamı görüşüldü.

Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.