08 Nisan 2020
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

07 Şubat 2020 269

Yusufeli Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in başkanlığında toplandı.

Şubat  ayı olağan meclis gündeminin tetkikinin ardından Ocak ayı meclis karar özetleri okundu. Belediye meclisi, Şubat ayı olağan meclisi, Yeni Yusufeli’ne doğalgaz getirilmesi talebi kapsamında; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen Akmercan Artvin Doğalgaz Dağıtım A.Ş.’ nin dağıtım bölgesine Belediyemizin de dahil edilmesine, Dağıtım bölgesinin genişletilmesi prosedürü çerçevesinde genişletilmesi gereken, aynı Kanunun ilgili maddesinde belirtilen her türlü iş için ilgili belediye ile müşterek hareket edilmesine ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından dağıtım lisansı verilen dağıtım şirketinin faaliyetlerinde gerekli iş birliğinin yapılacağının, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu nezdinde taahhüt edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra ilan panosuna asıldığı gibi, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.