07 Temmuz 2022
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

17 Mayıs 2022 169

YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Yusufeli Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı 17 Mayıs Salı günü Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp Aytekin Başkanlığında toplandı.

Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp Aytekin meclis toplantı gündeminin 1. Maddesini okudu ve Meclis Gündeminin 1. Maddesine göre yeterli çoğunluk sağlandığından Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı oturumunu açtı. Meclis Başkanı 2022 yılı Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gündem maddesini meclis üyelerine okudu. Gündem maddesine göre; “Her Mevsim Yusufeli Meyvesi Atölye Projesi” başlıklı projeye ilişkin olarak Projenin uygulanmasına oy çokluğuyla karar verildi. Meclis üyelerinden Hikmet Keleş, İsmail Hakkı Tekin ve Erol Ünal’ın katılmadığı oturumda Meclis Üyesi Ahmet Tamyürek red oyu kullandı.

Meclis Kararları onaylandıktan sonra Yusufeli Belediyesi resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.