14 Aralık 2019
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

12 Kasım 2019 55

Yusufeli Belediye Meclisi, olağanüstü meclis toplantısını Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in başkanlığında yaptı.

Belediye toplantı salonunda 7 Kasım Perşembe günü saat:16.00’da kasım ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem tetkikinin ardından Yusufeli Belediye Başkanlığı tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA) “Minia Yusufeli Projesi Fizibilite Çalışması” isimli projenin %42’sinin DOKA’dan karşılanması, %58’lik kısmının belediyemizce eş finansman /nakdi katkı sağlanması taahhüt edilmesi, proje kapsamında kurumumuzu temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamaya Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’nin yetkili kılınması oy birliği ile kabul edildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.