19 Kasım 2019
YUSUFELİ BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

02 Ağustos 2019 383

Yusufeli Belediye Meclisi, olağanüstü meclis toplantısını Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in başkanlığında yaptı.

Belediye toplantı salonunda 29 Temmuz Pazartesi günü saat:16.00’da Temmuz ayı olağanüstü meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem tetkikinin ardından 2019 Yılı Temmuz ayı meclis karar özetleri Belediye ve Meclis Başkanı Eyüp AYTEKİN tarafından okundu. Diğer gündem maddeleri belediye bünyesinde İtfaiye memurluğunda kullanılmak üzere Artvin Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden arama kurtarma aracı talep edilmesi ve Mezarlık imar planının imar komisyonuna havale edilmesine belediye meclisince görüşülerek kabul edildi.

Yusufeli Belediyesi meclis kararları onaylandıktan sonra, Yusufeli Belediye resmi web sitesi olan www.yusufeli.bel.tr adresindeki kurumsal menüsü altında yayınlanıyor.